Program Natalia Kursheva'nın analiz hangi iş sorunlarını çözebilir, doğru hedefler nasıl seçilir sorularına beraber yanıtlar bulmaya çalışmamızla başladı. İnteraktif olan bu programda güzel cevaplar hatta güzel sorular birbirinden farklı stickerlarla ödüllendirildi. (Sonunda en çok farklı sticker kim biriktirdiyse Yandex logolu sweatshirt sahibi oldu)

Uğur Gürsel ise bizlere Analiz kültürünün ne olduğundan ve ajans ve müşteri odaklı düşüncelerin nasıl organize edilebileceği ile ilgili bilgi verdi. Karşılıklı soru cevapların bol olduğu bu bölümde ajans odaklı ve müşteri odaklı olan kişiler karşı tarafı daha iyi anlayabildi.

Ufak bir kahve molasının ardından, Yandex Metrica'nın fırsatlarından, yenilikçi ve şuanda en popüler olan özelliklerinden bizlere Alexandra Kulachikova bahsetti. Yine interaktif olan bu bölümde herkes sıfırdan Yandex.Metrica hesabı kurulumunu kendisi yaptı ve en çok dikkat edilmesi gerekenleri öğrendi.

40 dk'lık öğle yemeğinin ardından Hedef kitle, ziyaretçiler ve müşteriler bunlar kim sorusuna giriş yaptık. Buradaki hedef kitlelerimizi nasıl doğru belirleyebileceğimiz, onlara özel nasıl reklam verebileceğimiz ile ilgili ipuçları aldık. Bol pratik yapma şansı bulduğumuz bu bölümde Yandex.Metrica'nın derinliklerini beraber keşfettik.

Sonrasında Yandex.Metrica uzman sertifika sınavına katılarak, bu eğitimi başarıyla sonlandırdık :)

Fill in the Quick Application Form if you want,

Quick Application Form

If You Want, Get a Phone Appointment, We Will Contact You!

If You Want, Get a Phone Appointment,
We Will Contact You!

Schedule a Phone Call