Haberler

İstanbul Ev Tekstili Fuarı’ndaydık

İstanbul Ev Tekstili Fuarı’ndaydık

Dünyanın en büyük 2. ev tekstili fuarı İstanbul Ev Tekstili Fuarı bu yıl 19. defa kez düzenlendi. 15-19 Mayıs tarihleri arasında 50 farklı ülkeden alım heyetlerinin ziyaret ettiği, binlerce yerli profesyonelin katıldığı fuarın açılışını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan gerçekleştirdi. Biz de bu fuarda Google'ın davetli ajansı olarak yer aldık.

5 gün boyunca ekibimiz, çoğunluğu Orta Doğu'dan gelen fuar ziyaretçilerine Google reklamları konusunda destek verdi. Fuar katılımcılarının çoğunluğunu genç girişimcilerin oluşturuyordu. İnternet reklamları ve mecraları konusunda bilgi sahibi olmaya hevesli olan katılımcılar, sosyal medya, Facebook reklamları ve Google reklamları hakkında detaylı bilgi edindi.

Türkiye'de e-ticarete artan ilgi bu fuarda da dikkat çeken konulardan biriydi. Her ne kadar katılımcıların çoğunun internet siteleri kurulum aşamasında olsa da her 5 kişiden 3'ü işini internete taşımak, internetten de satış yapmak istiyordu. Bu tablo, aslında Türkiye'de internetin henüz ne kadar genç ve gelişime açık olduğunun da göstergesi.

Umuyoruz, önümüzdeki süreç internetin ve e-ticaretin Türkiye'de olumlu yönde gelişeceği bir dönem olur. Fuarda tanışma fırsatı bulduğumuz tüm katılımcılara ve Google Türkiye ekibine teşekkür ediyoruz.

İsterseniz Hızlı Başvuru Formu Doldurun,

Hızlı Başvuru Formu

İsterseniz Telefon Randevusu Alın, Biz Size Ulaşalım!

İsterseniz Telefon Randevusu Alın,
Biz Size Ulaşalım!

Telefon Randevusu Al